Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g320g384kcal57.6g5.4g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g40g30kcal1.8g5.2g0.1g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium200g700kcal34g128g4.4g12g
Flora ruoka kevyt & paksu200g120kcal2g9g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g3317kcal204g375g106.2g29g
Valittu annoskoko1488g1659kcal102g187.5g53.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna744g829kcal51g93.8g26.6g7.3g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094