Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g400g480kcal72g6.8g18g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g10g28kcal0.8g1.7g1.9g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g50g37kcal2.2g6.4g0.1g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium250g875kcal42.5g160g5.5g15g
Flora ruoka kevyt & paksu250g150kcal2.5g11.2g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4146kcal254.6g468.4g132.8g36.4g
Valittu annoskoko1860g2073kcal127.3g234.2g66.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna930g1037kcal63.7g117.1g33.2g9.1g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094