Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g640g768kcal115.2g10.9g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g16g45kcal1.4g2.7g3g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium400g1400kcal68g256g8.8g24g
Flora ruoka kevyt & paksu400g240kcal4g18g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g6634kcal407.8g749.8g212.4g58.2g
Valittu annoskoko2976g3317kcal203.9g374.9g106.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna1488g1659kcal102g187.5g53.1g14.6g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094