Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g160g192kcal28.8g2.7g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium100g350kcal17g64g2.2g6g
Flora ruoka kevyt & paksu100g60kcal1g4.5g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1658kcal101.8g187.6g53g14.6g
Valittu annoskoko744g829kcal50.9g93.8g26.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna372g415kcal25.5g46.9g13.3g3.7g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094