Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1600g1920kcal288g27.2g72g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g112kcal3.4g6.8g7.6g0.1g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g200g148kcal9g25.8g0.4g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium1000g3500kcal170g640g22g60g
Flora ruoka kevyt & paksu1000g600kcal10g45g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g16585kcal1019.6g1874.8g531g145.8g
Valittu annoskoko7440g8293kcal509.8g937.4g265.5g72.9g
Annoskoko puolitettuna3720g4146kcal254.9g468.7g132.8g36.5g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094