Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g420g420kcal29.8g63g5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g100g410kcal25g2g34g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3860g2572kcal136g258g108g34.2g
Valittu annoskoko1930g1286kcal68g129g54g17.1g
Annoskoko puolitettuna965g643kcal34g64.5g27g8.6g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193