Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Naudanlihamakarooniateria

Maku tulee rasvasta, siksi käytän 17% rasvaista lihaa.

Valmista niin kuin muutkin laatikot.

Kevennettynä tässä versiossa ei ole munamaitoa, jolloin siitä tulisi laatikko ja tällöin vähempirasvainen naudanliha kelpaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 250g569kcal47.5g0g42.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )200g700kcal36g118g7.8g12g
Kruunusekoitus parsa-, kukkakaali, porkkana Apetit (100 g)100g22kcal1.7g3.1g0.2g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipulikuutiot Apetit80g21kcal1g3.8g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g28g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Oltermanni 17%50g135kcal15g0g8.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g3531kcal207.2g278.4g175.4g25.2g
Valittu annoskoko1356g1766kcal103.6g139.2g87.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna678g883kcal51.8g69.6g43.9g6.3g
Arvot/100g100g130kcal7.6g10.3g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273289