Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Voi 27g192kcal0.3g0.1g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 250g107kcal8.5g12g2.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima88g341kcal25.4g0g26.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras100g350kcal13g70g1.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g3291kcal181.6g210g190.2g8.2g
Valittu annoskoko1025g1646kcal90.8g105g95.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna512g823kcal45.4g52.5g47.6g2.1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594