Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g240g408kcal48g0g24g0g
Voi 32g231kcal0.4g0.1g25.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Voi 34g244kcal0.4g0.1g27.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 300g128kcal10.1g14.4g3g0g
Juustoraaste emmental punaleima105g410kcal30.5g0g31.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras120g420kcal15.6g84g1.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g3950kcal218g251.8g228g10g
Valittu annoskoko1230g1975kcal109g125.9g114g5g
Annoskoko puolitettuna615g988kcal54.5g63g57g2.5g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594