Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g280g476kcal56g0g28g0g
Voi 37g269kcal0.4g0.1g30.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Voi 39g285kcal0.5g0.2g31.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 350g150kcal11.8g16.8g3.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima123g478kcal35.5g0g36.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras140g490kcal18.2g98g2.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g4608kcal254g294g266g11.6g
Valittu annoskoko1435g2304kcal127g147g133g5.8g
Annoskoko puolitettuna718g1152kcal63.5g73.5g66.5g2.9g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594