Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g320g544kcal64g0g32g0g
Voi 42g308kcal0.5g0.2g34.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 400g171kcal13.5g19.2g4g0g
Juustoraaste emmental punaleima140g546kcal40.6g0g42g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras160g560kcal20.8g112.1g2.4g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g5266kcal290.4g336.2g303.8g13.2g
Valittu annoskoko1640g2633kcal145.2g168.1g151.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna820g1317kcal72.6g84.1g76g3.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594