Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g360g612kcal72g0g36g0g
Voi 48g346kcal0.6g0.2g38.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g366kcal0.6g0.2g41g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 450g192kcal15.2g21.6g4.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima158g615kcal45.7g0g47.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras180g630kcal23.4g126.1g2.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g5924kcal327g378.2g342g14.8g
Valittu annoskoko1845g2962kcal163.5g189.1g171g7.4g
Annoskoko puolitettuna923g1481kcal81.8g94.6g85.5g3.7g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594