Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Voi 53g385kcal0.6g0.2g43.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 500g214kcal16.9g24g5g0g
Juustoraaste emmental punaleima175g683kcal50.8g0g52.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras200g700kcal26g140.1g3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g6582kcal363.2g420g380g16.6g
Valittu annoskoko2050g3291kcal181.6g210g190g8.3g
Annoskoko puolitettuna1025g1646kcal90.8g105g95g4.2g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594