Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1360kcal160g0g80g0g
Voi 106g769kcal1.3g0.4g86.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1000g427kcal33.8g48g10g0g
Juustoraaste emmental punaleima350g1365kcal101.5g0g105g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras400g1400kcal52g280g6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8196g13159kcal726.2g839.6g759.8g33.2g
Valittu annoskoko4098g6580kcal363.1g419.8g379.9g16.6g
Annoskoko puolitettuna2049g3290kcal181.6g209.9g190g8.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594