Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g80g136kcal16g0g8g0g
Voi 11g77kcal0.1g0g8.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 100g43kcal3.4g4.8g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras40g140kcal5.2g28g0.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g1317kcal72.6g83.8g76g3.4g
Valittu annoskoko410g658kcal36.3g41.9g38g1.7g
Annoskoko puolitettuna205g329kcal18.2g21g19g0.9g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594