Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g120g204kcal24g0g12g0g
Voi 16g115kcal0.2g0.1g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 150g64kcal5.1g7.2g1.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima53g205kcal15.2g0g15.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras60g210kcal7.8g42g0.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1975kcal109g126.2g114g5g
Valittu annoskoko615g987kcal54.5g63.1g57g2.5g
Annoskoko puolitettuna308g494kcal27.3g31.6g28.5g1.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594