Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 5000g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit150g195kcal4.5g3g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13010g1596kcal38.6g264.6g43g44.4g
Valittu annoskoko6505g798kcal19.3g132.3g21.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna3253g399kcal9.7g66.2g10.8g11.1g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720