Nasi goreng

HUOM! Ohjeessa tarvitaan 5dl valmista riisiä

Silppua kaali ja v. sipuli.

Kuullota kaali ja v. sipuli öljyssä curryn kanssa (2tl), kunnes kaali pehmenee.

Lisää keitetty riisi, valutettu ananas, soija ja chilitahna.

Paista hetki keskilämmöllä.

Lisää jäiset katkaravut ja anna kuumentua kannen alla.

(Ohje Yhteishyvä 1/12 s.11)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 500g139kcal5.9g20.3g1g10.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g274g164kcal1.1g41.1g0.3g3.8g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)40g16kcal0.6g2.4g0.6g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)800g976kcal17.6g217.6g2.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4168g3726kcal163g579g76.8g41.8g
Valittu annoskoko2084g1863kcal81.5g289.5g38.4g20.9g
Annoskoko puolitettuna1042g932kcal40.8g144.8g19.2g10.5g
Arvot/100g100g89kcal3.9g13.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273850