Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 200g143kcal3.6g28.9g0.4g2.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g480g624kcal96g0g28.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1250kcal95g0.2g110g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä400g272kcal12.4g48g2.8g12g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4578kcal414g154.2g284g28.2g
Valittu annoskoko2880g2289kcal207g77.1g142g14.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1145kcal103.5g38.6g71g7.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049