Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1700g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 660g500kcal12.3g101.8g1.3g6.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 210g70kcal1.3g11.9g0.4g5.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 22g64kcal2.4g3.3g4.6g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa425g319kcal17g55.3g0.4g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7774g4091kcal216.6g394.6g162.4g92.4g
Valittu annoskoko3887g2045kcal108.3g197.3g81.2g46.2g
Annoskoko puolitettuna1944g1023kcal54.2g98.7g40.6g23.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277