Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 150g83kcal2.4g19.8g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g136kcal3g10.5g8.4g3.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g30g108kcal6.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1559kcal81g67.2g108.6g11.4g
Valittu annoskoko549g779kcal40.5g33.6g54.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna275g390kcal20.3g16.8g27.2g2.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675