Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300g66kcal3g13.5g0g6g
Tonnikala öljyssä 170g323kcal46.1g0g15.3g0g
Kesäkurpitsa360g61kcal1.4g9g2.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2775g1965kcal113.2g111g120.4g32.4g
Valittu annoskoko1388g983kcal56.6g55.5g60.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna694g491kcal28.3g27.8g30.1g8.1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741