Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 262g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g78kcal5.8g0g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 65g215kcal1.3g2g22.8g0g
Pekoni, paistettu 15g77kcal2.5g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1324g2252kcal148.4g14.2g176.4g13.2g
Valittu annoskoko662g1126kcal74.2g7.1g88.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna331g563kcal37.1g3.6g44.1g3.3g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886