Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 563g156kcal6.7g22.9g1.1g11.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow160g136kcal7.3g23.9g0.8g8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)146g59kcal2.5g12g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g837kcal36.8g138g8g47g
Valittu annoskoko1035g418kcal18.4g69g4g23.5g
Annoskoko puolitettuna518g209kcal9.2g34.5g2g11.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910