Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5441g1511kcal64.7g220.9g10.9g114.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)80g223kcal7.5g14.4g15.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1088g305kcal6.5g64.7g2.2g27.2g
Paprika punainen 435g127kcal4.1g19.6g1.7g8.3g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1542g1310kcal70.9g231.2g7.7g77.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1415g566kcal24g116g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8085kcal355.4g1333.6g78.2g454.6g
Valittu annoskoko10000g4043kcal177.7g666.8g39.1g227.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2021kcal88.9g333.4g19.6g113.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910