Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 657g182kcal7.8g26.7g1.3g13.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Paprika punainen 53g15kcal0.5g2.4g0.2g1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow186g158kcal8.6g27.9g0.9g9.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)171g68kcal2.9g14g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g976kcal43g161g9.4g54.8g
Valittu annoskoko1208g488kcal21.5g80.5g4.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna604g244kcal10.8g40.3g2.4g13.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910