Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 750g208kcal8.9g30.4g1.5g15.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow213g181kcal9.8g31.9g1.1g10.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2757g1115kcal49g183.8g10.8g62.4g
Valittu annoskoko1379g557kcal24.5g91.9g5.4g31.2g
Annoskoko puolitettuna689g279kcal12.3g46g2.7g15.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910