Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 751g209kcal8.9g30.5g1.5g15.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow213g181kcal9.8g31.9g1.1g10.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1116kcal49g184g10.8g62.8g
Valittu annoskoko1380g558kcal24.5g92g5.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna690g279kcal12.3g46g2.7g15.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910