Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 845g235kcal10.1g34.3g1.7g17.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g35kcal1.2g2.2g2.4g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10.1g0.3g4.2g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow239g203kcal11g35.9g1.2g12g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)220g88kcal3.7g18g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g1255kcal55.2g207g12.2g70.6g
Valittu annoskoko1553g628kcal27.6g103.5g6.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna776g314kcal13.8g51.8g3.1g17.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910