Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow27g23kcal1.2g4g0.1g1.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g140kcal6g22.8g1.2g7.8g
Valittu annoskoko173g70kcal3g11.4g0.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna86g35kcal1.5g5.7g0.3g2g
Arvot/100g100g41kcal1.7g6.6g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910