Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 939g261kcal11.2g38.1g1.9g19.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow266g226kcal12.2g39.9g1.3g13.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g1395kcal61.2g230.2g13.4g78.4g
Valittu annoskoko1725g697kcal30.6g115.1g6.7g39.2g
Annoskoko puolitettuna863g349kcal15.3g57.6g3.4g19.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910