Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1126g313kcal13.4g45.7g2.3g23.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow319g271kcal14.7g47.9g1.6g16g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)293g117kcal5g24g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g1674kcal73.8g276.2g16.4g94.2g
Valittu annoskoko2070g837kcal36.9g138.1g8.2g47.1g
Annoskoko puolitettuna1035g419kcal18.5g69.1g4.1g23.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910