Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1314g365kcal15.6g53.3g2.6g27.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g54kcal1.8g3.5g3.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow372g316kcal17.1g55.8g1.9g18.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)342g137kcal5.8g28g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g1953kcal85.8g321.8g18.8g109.8g
Valittu annoskoko2415g976kcal42.9g160.9g9.4g54.9g
Annoskoko puolitettuna1208g488kcal21.5g80.5g4.7g27.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910