Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1502g417kcal17.9g61g3g31.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow426g362kcal19.6g63.8g2.1g21.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)390g156kcal6.6g32g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2232kcal98.2g368.2g21.6g125.4g
Valittu annoskoko2760g1116kcal49.1g184.1g10.8g62.7g
Annoskoko puolitettuna1380g558kcal24.6g92.1g5.4g31.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910