Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1689g469kcal20.1g68.6g3.4g35.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)25g69kcal2.3g4.5g4.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow479g407kcal22g71.8g2.4g23.9g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)439g176kcal7.5g36g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g2510kcal110.4g414.2g24.2g141g
Valittu annoskoko3105g1255kcal55.2g207.1g12.1g70.5g
Annoskoko puolitettuna1553g628kcal27.6g103.6g6.1g35.3g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910