Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow53g45kcal2.4g8g0.3g2.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g279kcal12g46g2.8g15.6g
Valittu annoskoko345g139kcal6g23g1.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna173g70kcal3g11.5g0.7g3.9g
Arvot/100g100g40kcal1.7g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910