Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1877g521kcal22.3g76.2g3.8g39.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g77kcal2.6g5g5.2g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow532g452kcal24.5g79.8g2.7g26.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)488g195kcal8.3g40g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g2790kcal122.8g460.2g27.2g156.8g
Valittu annoskoko3450g1395kcal61.4g230.1g13.6g78.4g
Annoskoko puolitettuna1725g697kcal30.7g115.1g6.8g39.2g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910