Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2252g626kcal26.8g91.4g4.5g47.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g93kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow638g543kcal29.4g95.7g3.2g31.9g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)586g234kcal10g48g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g3347kcal147.4g551.8g32.4g188.2g
Valittu annoskoko4140g1674kcal73.7g275.9g16.2g94.1g
Annoskoko puolitettuna2070g837kcal36.9g138g8.1g47.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910