Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2628g730kcal31.3g106.7g5.3g55.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)39g108kcal3.6g6.9g7.3g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g526g147kcal3.2g31.3g1.1g13.1g
Paprika punainen 210g62kcal2g9.5g0.8g4g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow745g633kcal34.2g111.7g3.7g37.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)683g273kcal11.6g56g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g3905kcal171.8g644.2g37.8g219.4g
Valittu annoskoko4830g1953kcal85.9g322.1g18.9g109.7g
Annoskoko puolitettuna2415g976kcal43g161.1g9.5g54.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910