Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 282g78kcal3.4g11.4g0.6g5.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow80g68kcal3.7g12g0.4g4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)73g29kcal1.2g6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g419kcal18.4g69g4.2g23.4g
Valittu annoskoko518g209kcal9.2g34.5g2.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna259g105kcal4.6g17.3g1.1g5.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910