Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3000g833kcal35.7g121.8g6g63g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow850g723kcal39.1g127.5g4.3g42.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)780g312kcal13.3g64g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11028g4458kcal196.2g735.4g43.4g250.6g
Valittu annoskoko5514g2229kcal98.1g367.7g21.7g125.3g
Annoskoko puolitettuna2757g1115kcal49.1g183.9g10.9g62.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910