Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3379g938kcal40.2g137.2g6.8g71g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)50g139kcal4.7g8.9g9.4g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g676g189kcal4.1g40.2g1.4g16.9g
Paprika punainen 270g79kcal2.5g12.2g1.1g5.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow957g814kcal44g143.6g4.8g47.9g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)879g351kcal14.9g72g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g5021kcal220.8g828.2g48.8g282.2g
Valittu annoskoko6210g2511kcal110.4g414.1g24.4g141.1g
Annoskoko puolitettuna3105g1255kcal55.2g207.1g12.2g70.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910