Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.8g7.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow106g90kcal4.9g16g0.5g5.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g558kcal24.8g92.2g5.4g31.4g
Valittu annoskoko690g279kcal12.4g46.1g2.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna345g140kcal6.2g23.1g1.4g7.9g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910