Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 469g130kcal5.6g19.1g0.9g9.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow133g113kcal6.1g19.9g0.7g6.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1725g697kcal30.8g115g6.8g39g
Valittu annoskoko863g349kcal15.4g57.5g3.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna431g174kcal7.7g28.8g1.7g9.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910