Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g11g32kcal2g0.1g2.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%10g28kcal3g0.2g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g25g45kcal0.6g1.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g636kcal43.2g5.6g49.2g0g
Valittu annoskoko149g318kcal21.6g2.8g24.6g0g
Annoskoko puolitettuna75g159kcal10.8g1.4g12.3g0g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.9g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954