Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g135g378kcal24.3g0.7g31g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%122g340kcal36.5g1.8g20.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.7g5.7g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g23g158kcal0g0g17.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g300g540kcal7.5g21g45g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g7636kcal519.2g61.8g589g1.2g
Valittu annoskoko1794g3818kcal259.6g30.9g294.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna897g1909kcal129.8g15.5g147.3g0.3g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954