Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g23g63kcal4g0.1g5.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%20g57kcal6.1g0.3g3.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g3.7g26kcal0g0g2.9g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g50g90kcal1.3g3.5g7.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g1273kcal86.4g10.2g98g0.2g
Valittu annoskoko299g636kcal43.2g5.1g49g0.1g
Annoskoko puolitettuna150g318kcal21.6g2.6g24.5g0.1g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954