Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g270g756kcal48.6g1.3g62.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%243g680kcal72.9g3.6g41.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g11kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g45g315kcal0g0g35.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g600g1080kcal15g42g90g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g15271kcal1038.4g123.6g1178.2g2.4g
Valittu annoskoko3588g7636kcal519.2g61.8g589.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna1794g3818kcal259.6g30.9g294.6g0.6g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954