Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2100g4650kcal367.5g0g357g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g315g882kcal56.7g1.6g72.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%284g794kcal85.1g4.3g48.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g60kcal1.7g13.3g0.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 18g12kcal0.2g2g0.2g0.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g53g368kcal0g0g40.9g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g700g1260kcal17.5g49g105g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g17816kcal1211.4g144.6g1374.2g2.8g
Valittu annoskoko4186g8908kcal605.7g72.3g687.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna2093g4454kcal302.9g36.2g343.6g0.7g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954