Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2508g5555kcal439g0g426.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g376g1054kcal67.7g1.9g86.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%339g948kcal101.6g5.1g57.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)836g1054kcal92g2.5g75.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g21g72kcal2.1g15.9g0.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g63g439kcal0g0g48.9g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g836g1505kcal20.9g58.5g125.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21281kcal1447.2g172.6g1641.8g3.2g
Valittu annoskoko5000g10640kcal723.6g86.3g820.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5320kcal361.8g43.2g410.5g0.8g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954